4/24/2012

Традициите са, за да се спазват

Публикувано от Христо Василев |

Измина малко повече от година от създаването на Direct NOW и за това време успяхме да наложим някои стандарти, които правят този блог малко по-различен от другите. От самото създаване, до сега, успяхме заедно да наложим няколко рубрики, които все още се радват на интереса на читателите. През изминалата година една от тях се открои съществено и това бе "Седмица на сериалите", където за 7 дни ви представих няколко групи сериали. За това с нетърпение искам да ви кажа, че "Седмица на сериалите" ще се завърне и през тази година, но под малко по-различна форма. Естествено, с времето човек се връща и вижда грешките си като ги поправя и се опитва да не ги допуска повече. През месец Май тази година отново ще се радваме на цяла седмица сериали и само сериали, но ще се съсредоточим само върху седем от тях. По един на ден. Знаете, всеки от нас гледа сериали, вярно от различни жанрове, но пък има такива, които достигат до широк кръг от хора и остават в сърцата им дори след като приключат, някои от вас може и вече да се досещат за какво говоря, но до тук с това. Обещавам, че още в началото на Май ще публикувам подробна информация за това как ще се развие тази седмица, имайте още мъничко търпение.
С оглед на нещата, едни от най-четените публикации и до днес останаха "Филмите, на които плачем", "История - кръв, епос, любов", "Ужас, просто" и др. И в този късен, нощен час си казах "Защо пък не? Традициите са, за да се спазват!". След като това е, което читателската маса харесва не мисля, че ще е проблем през тази година да направим един втори тур на филмите от тези жанрове. Все пак филмовото изкуство е необятно - филми много. А съм сигурен, че този пък можем да подберем добри по-добри, от тези, за които вече съм писал.
Само след няколко дни пък ще можем да се похвалим с един нов проект, една колаборация с друг любим мой блог с цел разширяване на кръга от читатели, а и развитие като един все още прохождащ блогър.
Очертава се един топъл и наситен с емоции месец Май в Direct NOW и се надявам, че и вие ще станете част от него. До скоро!

0 коментара:

Публикуване на коментар