2/27/2011

Тази вечер - Нощта на Оскарите

Публикувано от Христо Василев |

Въпреки, че вече обърнах внимание на номинираните за таз годишните Оскари, никога не е излишно да кажем още нещо по въпроса. Тази вечер е церемонията по връчването на  83-ти награди "Оскар" в "Кодак тиътър" в Лос Анджелис. Ако все още не сте запознати с претендентите тази година, може да хвърлите едно око ТУК.
Тази година най-нетърпеливите любители на киното ще могат да гледат Оскарите online. Това може да стане от ТУК.
За тези, които няма да успеят да останат до малките часове на деня, в понеделник (28.02.) телевизия БНТ ще излъчи запис от церемонията от 21:00ч. Въпреки, че България като цяло е доста изолирана от суетата и трепета по връчването на Оскари, всеки запален кино маниак намира начин да види и чуе за какво става въпрос. А и някои от вас може би не знаят, но миналата година българският филм "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" почти стигна до номинация за Оскар, но изпадна при последната цедка.
Някои от българските зрители вече имаха шанс да гледат главните претенденти в битката за Оскари тази година - "Непреклонните" и "Речта на краля", които тази седмица се завъртяха премиерно по българските кина. Ако пък все още не сте го направили, то със сигурност ще имате достатъчно време да го направите, а и преди това ще видите колко статуетки ще грабнат заглавията. Скоро чакаме "Черен лебед" да тръгне в българските киносалони, а до тогава стискаме палци на Натали Портман да грабне Оскар.
И така голямата битка е довечера, а в следващите няколко дни със сигурност ще обърна внимание на победителите, които се надявам да съвпаднат с вашите предпочитания.

0 коментара:

Публикуване на коментар