1/08/2012

"Новогодишна нощ" още веднъж

Публикувано от Христо Василев |

Здравейте на всички. Първо използвам случая да ви честитя новата година като пожелая на всички мои читатели много здраве, щастие и сбъднати мечти през новата 2012 година. На себе си пожелавам повече творчески успехи и още по-успешна година за моя блог.
Първата публикация през новата година ще отдам на празничния филм "Новогодишна нощ". Въпреки, че празниците вече отминаха, нека се върнем седмица назад и да си припомним вълшебната новогодишна нощ.
Това се оказа последния филм, който гледах на кино през изминалата вече година. Дълго се чудех каква да бъде публикацията ми за този филм, дали по-скоро отрицателна или пък повече положителна. Реших, че няма да започвам годината с убийствена критика, за това преди да продължа просто ще кажа, че това със сигурност не е филмов шедьовър и мисля, че на всички, които са се запознали с филма това е пределно ясно. Една абсолютно обикновена комедия посветена на Нова Година.
Няма да пропусна да спомена и няколко добри думи, разбира се. Първо, актьорския състав, който са привлекли за този филм е наистина впечатляващ. Холивудски звезди, чак с лопата да ги ринеш. В крайна сметка напълно разбираема, опитали са се да привлекат повече зрители, като всеки отиде заради любимеца си. Е, успели са. В България филмът към този момент е с бокс офис отчет малко под 300 000 лв., което за лента от този жанр си е напълно нормално.
Това е от онези филми, които знаете, че не блестят нито с история, нито с ефекти като цяло с нищо, обаче тръгвайки си от киното се усмихвате. Филмите, които ви карат да се почувствате част от сценария поне за малко и после да сте щастливи от това. Напълно нормален филм, който не претендира за нищо друго освен за звезден състав. Сигурен, съм че ще получите точно това, за което сте отишли.
Няколко неща ми направиха впечатление и това са, че Зак Ефрон, който много харесвам, няма нищо общо с това, което беше. Казвам го в положителния смисъл, защото Зак вече съвсем не е детето, което беше и освен, че изглежда много по-добре и много по-сериозно, вече играе много добре и със сигурност ще ми е интересно да го гледам по-често на екран. Аштън Кътчър пък за жалост вече не изглежда толкова добре и не знам защо продължава да поддържа тази визия, която не само, че го състарява, но и губи чарът му. Катрин Хейгъл например продължава да затвърждава, че това ще е жанра, в който ще се изявява, но пък за огромно съжаление в този филм не може да ме грабне. Холи Бери е страхотна! И още и още... ще ми отнеме цял ден да спомена нещо за всеки, който участва във филма. Но няма да разтягам повече локуми, просто ще ви препоръчам филмът и въпреки, че Нова Година вече мина, а до следващата остава доста голям период от време, още имате шанс да изживеете един час в присъствието на куп звезди и магията на Америка на връх Нова Година.

1 коментара:

GFoxxx каза...

За много години! Живи и здрави и много успехи през новата 2012! :)
Филма не ме блазни нещо ;)

Публикуване на коментар