1/26/2012

Честит Рожден Ден "Direct NOW"

Публикувано от Христо Василев |


 Ехее, ето че дойде и денят за който си мисля вече цял месец. Първият рожден ден на моя блог. Кога измина цяла една година? Сякаш беше вчера, когато на шега започнах. Няколко пъти съм започвал блог, но успехът се е равнявал на две публикации и четири посещения, а ето ни сега тук, една година след началото на Direct NOW. Чудя се от къде да започна, но смятам, че е редно първо да благодаря на моята приятелка Ginger без която нямаше да започна. Да, именно тя ме насърчи за това нещо. Истината е, че не вярвах, че това ще продължи повече от няколко месеца. Друга истина е, че често ми писва съвсем искрено и в продължение на месец не публикувам нищо, но това няма значение. Точно преди една година, в точно такава студена и снежна вечер си казах "Защо пък да не опитам". Благодаря и на всички, които влизат и четат моите объркани мисли на самопризнал се кино критик. Тази публикация се оказва под номер 70, точно 70 публикации за 12 месеца. Освен това, този месец бележа и точно 22 000 посещения. Истината е, че не вярвах да мина дори 2000. Уау! За някои може би това не означава нищо, но 22 000 си е една голяма цифра за мен. Един личен успех, колкото и скромен да е той. Въпреки непостоянството ми, въпреки това, че от месеци се опитвам да намеря редактор, който да ми помага без никакъв успех, въпреки конкуренцията се оказва, че и за Direct NOW се намериха читатели. Истината е, че да имаш блог е изключително досадно, особено ако се опитваш да популяризираш блога си. Освен това е много трудно да събереш читатели в началото или изобщо да накараш хората да влязат и да прочетат това, за което си отделил час време. Е, понякога наистина излиза, че все едно говориш на стената, но пък друг път виждаш как хората коментират и се вълнуват от това, за което пишеш. Всеки, който има блог би ме разбрал, но смятам, че първата година е най-трудната. Никога не съм твърдял, че тук може да прочетете нещо качествено или пък крайно полезно, но истински се радвам, когато хората четат нещо, което съм споделил.
Радвам се за това, че успях да изградя собствен стил с някои от рубриките и публикациите. Радвам се, че всеки следващ месец посещаемостта е по-голяма от предходния и се надявам това да продължи. Пожелавам си през следващите 12 месеца двойно повече посещения, още много публикации, които надявам се, да продължат да ви бъдат интересни и повече постоянство от моя страна. Още веднъж благодаря на всички, които са били дори малка част от Direct NOW било то и ако просто са минали случайно веднъж от тук, а ако някои си помислиха, че ви дръпнах реч, сякаш взех Оскар, то значи може би вие нямате блог и изобщо не сте изпитвали тази емоция. Честит Рожден Ден "Direct NOW"! Йей!

4 коментара:

Ginger Cookies каза...

Честит рожден ден на блога ти!
Никое начало не е лесно, но точно това прави успеха после по-ценен.
Пожелавам ти не 70, а 70 000 публикации и по 22 000 посещения на ден.
Успех!

cinemascrotum каза...

Честито! Пожелавам ти да развиваш блога още много години да се радваш на добро кино през цялата 2012-та. /което е доста съмнително, като се имат предвид филмите, излизащи през нея, но нека да бъдем позитивни/ :)
Успех и поздрави.

GFoxxx каза...

Честит празник :) Продължавай в същия дух, пожелавам ти още много години да продължаваш да поддържаш този прекрасен блог :)

Христо Василев каза...

Благодаря ви много за пожеланията :)))))

Публикуване на коментар