Както някои вече се досещат тази публикация е породена от истински повод за радост. Да, ако не сте разбрали в България вече си имаме Кино списание. След години затишие, това е ФАКТ!
Преди малко повече от две седмици на пазара се появи първи брой на c3DBDp (Cinema and Blu-Ray Picures). Съвсем случайно разбрах за списанието от Facebook. Естествено няма нищо чудно във факта, че тръгнах да го търся като гламав, защото кино списание за мен е като да дадеш бонбон на малко дете. Истината е, че първи брой си намерих много трудно. Цената му е напълно достъпна, само 1,99 лв. а вътре освен това може да намерите и въпроси, чийто правилни отговори ще ви донесат доста атрактивни награди. Обемът на първи брой беше много малък. Като махнах плаката направо си останаха няма и 10 страници, което беше малко кофти, дето се вика изчетох го на един дъх. Но въпреки това, началото на всяко нещо е трудно, за това и писах писмо до редакторите, в което споделих моите чувства и мисли относно списанието.
Та.. днес си купих втори брой, който искам да отбележа, че намерих много лесно, въпреки, че минаха 2-3 дни след официалното му излизане той си беше практически на всяка бутка.
Много изненадан останах от факта, че още на първа страница беше публикувано моето писмо като редакторите специално ми бяха благодарили за подкрепата. Е, очарован съм от тези хора. Използвам момента да им благодаря (по-късно ще го направя й лично на мейла им). Много голям жест, не че е нещо кой знае какво, но това ми показва, че тези хора зачитат мнението на своите читатели и това ще им донесе успех, сигурен съм в това. Още веднъж много благодаря за този жест, наистина ме трогнахте.
Освен това, втори брой идва с обем от 32 страници. Сега вече това наистина прилича на списание. А и има неща, които си заслужава да прочетете. Другото наистина готино нещо е, че в списанието статии пишат някои доста известни сред нас кино блогъри, което е още един страхотен жест от редакторите. Абе какво да ви кажа освен ИМАМЕ СИ КИНО СПИСАНИЕ! По-голям кеф от това ще е само ако български филм вземе Оскар.
Списанието излиза веднъж на две седмици и ако случайно още не сте си го взели тичайте, изпуснали сте само два броя.
Това е само малка част от нещата, които мога да кажа за това списание. По-големите кино маниаци си спомнят списание "Кино", което за жалост вече не излиза от години и това беше една дупка, която сега е адекватно запълнена. Много, много успех на списанието и повече такива поводи за кино радости.

0 коментара:

Публикуване на коментар