12/02/2011

Празничен Декември в Direct NOW

Публикувано от Христо Василев |

Вече сме в един от най-красивите месеци от годината, изпълнен с много и все хубави празници. По този повод, днес Direct NOW осъмна с напълно нова и празнична визия с която се надявам, че през целия месец ще поддържам вашето празнично настроение на ниво.
Съвсем традиционно и този месец стартирахме с рубриката "На кино през...", която продължава да се радва на голям успех сред читателите.
В киното, през годините сме гледали множество филми посветени на Коледа и Нова Година, именно заради това в следващите седмици и аз ще обърна подобаващо внимание на филми от този тип, тъй като вярвам, че много от вас обичат да гледат точно тези заглавия през студените, празнични дни.
Края на годината е момент, когато всеки прави равносметка. Ние също няма да пропуснем това като заедно с вас ще направим една голяма равносметка за изминалата филмова година. Кое беше най-доброто и кое ще остане в историята на киното предстои да разберем. Време е да си поговорим и за Оскари като ще направим спекулации и предположения за това, кои ще са номинираните заглавия тази година. 
Съвсем новото Коледно лого отново продължава традицията, като съчетава в себе си основни и задължителни за Direct NOW елементи заедно с нежната коледна украса. Блогът в този си вид ще остане до първата седмица на Януари, когато пък отново може да очаквате промяна поради един друг хубав повод, а именно първият ни рожден ден. Но за това ще говорим другия месец, а сега се радвайте на предстоящите празници, красивите декорации навсякъде около нас и гледайте любимите си Коледни филми, голяма част от тях, ще може да срещнете съвсем скоро и тук.
Отново напомням, че Direct NOW продължава да търси редактори, за това тези от вас, които мислят че са подходящи за тази работа нека се свържат с мен на мейл адреса на блога : directnow@abv.bg
Не забравяйте да посещавате редовно и страницата на Direct NOW във Facebook, където може да откриете кадри от предстоящи премиерни заглавия, както и техните трейлъри. Бъдете в крак със случващото се в киното.

0 коментара:

Публикуване на коментар